Dorinţa

Fiindcă sunt constănțeancă mi-am zis să văd și eu anul acesta „Gala 10 Oameni de Valoare pentru Constanța” că deh, sunt de valoare, iar anul trecut la secțiunea Academic premiul a fost adjudecat de o fostă colegă de liceu, așa că cine știe pe cine voi vedea acum.

Am rămas doar cu dorința căci organizatorii (Clinica Isis) nu dau invitații (deși sunt gratuite) orișicui așa, terchea-berchea (ca mine), ci doar celor apropiați lor, relații, cumetrii și cine știe ce alte grade de „relationship”, iar pe site afirmau în gura mare că intrarea e liberă pentru oricine, adică pentru tot poporul.

Și cum am rămas doar cu cererea mi-am zis să nu irosesc motorina degeaba până la recepția clinicii de unde se ridicau invitațiile, așa că am dat fuguța până la Biblioteca Județeană care era în apropiere, dar și sursă de clipe de relax și visare (cărți), ca să-mi încep ziua bine!

Fabiola Ion

by

Îmi place să râd. Mult, sincer şi cu oameni cu drag de viaţă. Am şi plâns, dar rimelul curs pe obraji nu se asorta cu sufletul meu. Am descoperit că-mi place să mă joc cu literele, să le potrivesc zâmbetului, să le dau sens și valoare. Deși nu le-am studiat îndeajuns, ele mi-au pătruns în suflet, apreciind astfel puterea lor incontestabilă. Am descoperit că, așezate cu grijă în vârful unei penițe meșteșugite, ele pot crea un întreg univers, menit să schițeze uneori destine. Astfel, prin intermediul lor, pot transmite o stare de bine frunților încruntate de atâtea griji sau pot stârni emoții în inimi închistate, care au uitat să simtă. Prin ele, am descoperit oameni și întâmplări, vise și speranțe, zâmbete și lacrimi. De fapt m-am descoperit pe mine, într-o altă formă, poate cea mai autentică dintre toate, iar pentru asta nu mă pot simți decât binecuvântată și recunoscătoare.

Lasă un răspuns