Cum m-am îndrăgostit de un tătic

Da, da. Ați citit bine. M-am îndrăgostit de un tătic. Un tătic tare bun. Și la propriu și la figurat. 

image                              foto: unica.ro

Am fost la o petrecere de copii. La un loc de joacă, de care e plină Constanța. E la modă, se poartă, scapă părinții de dezordinea și haosul creat în casă de un astfel de eveniment. Asta pentru cei ce invită o clasă întreagă, plus părinții aferenți. Sau mai mult de jumătate din ei.

La astfel de petreceri, vin cu preponderență mămicile. Mai rar, se vine în cuplu. Adulții stau în locul dedicat părinților, în timp ce odraslele se zbânțuie liniștite în spațiul mult mai generos, dedicat lor.

În seara aceasta ne-am adunat vreo zece-circa-şi-ceva mămici și… un tătic. Și gazdele cu neamurile lor. Deci, să ai tupeul să stai trei ore între atâtea „gâște”, să te mai simți și bine, e deja visul oricărei mămici. A conversat, a glumit, a ascultat răbdător problema cea mai dezbătută în seara asta, o temă la matematică greu de soluționat, iar eu mă holbam la el. ARE YOU FUCKING REAL ????

N-am rezistat și l-am întrebat. 

– Cum de ați venit d-voastră, și nu soția?

El:

Păi soția mi-a dat de ales, ori vin la petrecere (cu băiatul cel mare), ori stau cu bebelușul! Iar eu am ales petrecerea!

Atunci iar nu m-am putut abține:

 Vai, dar ce sacrificiu ați făcut!!!

Pe naiba. Chiar i-a plăcut. Să fii înconjurat de atâtea femei, unele chiar tentante vizual, ca să nu mai zic cu limbile lipite de podea (eu, prima!), să mai și glumești relaxat, e chiar un sacrificiu demn de luat în seamă.

Același tătic vine și la ședințele cu părinții. La fel, își ia copilul de la școală. Un tătic foarte implicat. Bravo lui! 

Chiar credeați că m-am îndrăgostit de el? NU, doar l-am admirat. În schimb, fiică-mea mică este amorezată lulea de fii-su. Motivele, citez:

Este mic, deștept și drăguț!”

Eu aș completa, leit ta-su. :))

P.S.: Ne-am uitat umbrela la petrecere, a trebuit să ne întoarcem după ea! 

Fabiola Ion
Ultimele postari ale lui Fabiola Ion (vezi toate)

by

Îmi place să râd. Mult, sincer şi cu oameni cu drag de viaţă. Am şi plâns, dar rimelul curs pe obraji nu se asorta cu sufletul meu. Am descoperit că-mi place să mă joc cu literele, să le potrivesc zâmbetului, să le dau sens și valoare. Deși nu le-am studiat îndeajuns, ele mi-au pătruns în suflet, apreciind astfel puterea lor incontestabilă. Am descoperit că, așezate cu grijă în vârful unei penițe meșteșugite, ele pot crea un întreg univers, menit să schițeze uneori destine. Astfel, prin intermediul lor, pot transmite o stare de bine frunților încruntate de atâtea griji sau pot stârni emoții în inimi închistate, care au uitat să simtă. Prin ele, am descoperit oameni și întâmplări, vise și speranțe, zâmbete și lacrimi. De fapt m-am descoperit pe mine, într-o altă formă, poate cea mai autentică dintre toate, iar pentru asta nu mă pot simți decât binecuvântată și recunoscătoare.

37 thoughts on “Cum m-am îndrăgostit de un tătic

    • Cam rar să vezi așa ceva. Și īți zic din experiența mea de 12 ani de petreceri. Că știu deja toate locurile de joacă din Constanța. Puțini bărbați rezistă „atacului” hoardei de mămici!

  1. bai, io-s femeie si I can’t stand sa ma duc la petreceri d-astea! Barbatu-mio nici sa n-auda de ele, cum aude cuvintul birthday party striga ” I’m busy!!! going fishing that day!!”. 😀
    Deci nenea ala de la party o fi fost ceva extraterestru… 😛

  2. Chiar astazi am scris…Nu cred ca daca partenerii nu se iubesc intre ei…isi pot iubi cu adevarat copilul. Taticul cu pricina…este astfel datorita faptului ca se iubeste cu partenera sa…

    • Aici nu sunt de acord. Am citit postul tău. Nu-ți poți obliga partenerul să se ducă într-un unde nu îi face plăcere, de dragul copilului. Tăticului respectiv i-a plăcut. Altfel nu cred că venea. Și nu cred că iubirea de copil se confundă cu iubirea de partener.

      • Nu cred că era la el frivolitate, ci căuta – poate chiar în subconștient – să verifice dacă mai este „validat ca bărbat” (în afara cuplului, desigur). Sunt mai multe mijloace de a o face, dar acesta era mai la-ndemână, ca să zic așa.

      • Iubirea este iubire…Copilul este reflexia partenerului. Eu cred ca iubirea nu este pe categorii. Cine iubeste…IUBESTE. Faptul ca noi am fragmentat totul, ca suntem profund divizati, ne face sa credem ca asa este pretutundeni, cu fenomenele, cu insasi Existenta.
        Sigur ca „taticului” i-a placut sa fie alturi de copil. Doar isi iubea copilul, dar cu siguranta si partenera. Iubirea nu poate fi egoista, sint notiuni diametral opuse. Faptul ca noi am ajuns sa iubim diferentiat, nu inseamna ca asta este iubire(?!). De fapt oamenii isi iubesc …posesile, sub orice forma, chiar mai mult decat semenii. Este aberant si totusi asa este. Acestia nu pot pretinde ca iubesc. este adevarat…”suna” mai bine…

      • 🙂 nu stiu daca e vorba neaparat despre cenzura, desi m-am gandit si la asta cand formulam comentariul. Imi ziceam ca esti destul de libera in exprimare, fara cenzuri si cu mult curaj 😛 Imi place si cum arata blogul tau, esti mai priceputa decat mine 🙂

        • Da, încerc măcar aici să spun sincer ce gândesc, și-așa în viața reală nu spunem tot ce gândim…cât despre pricepere, mai am de învățat, stai liniștită!

Lasă un răspuns