Despre iubire…

Prima oară am auzit-o la radio, acum câțiva ani și nu m-am lăsat până nu am găsit-o, cum se numește și cine o cântă. Azi mi-am amintit de ea. O ascult cu aceeași plăcere ca atunci.

Fabiola Ion
Ultimele postari ale lui Fabiola Ion (vezi toate)

by

Îmi place să râd. Mult, sincer şi cu oameni cu drag de viaţă. Am şi plâns, dar rimelul curs pe obraji nu se asorta cu sufletul meu. Am descoperit că-mi place să mă joc cu literele, să le potrivesc zâmbetului, să le dau sens și valoare. Deși nu le-am studiat îndeajuns, ele mi-au pătruns în suflet, apreciind astfel puterea lor incontestabilă. Am descoperit că, așezate cu grijă în vârful unei penițe meșteșugite, ele pot crea un întreg univers, menit să schițeze uneori destine. Astfel, prin intermediul lor, pot transmite o stare de bine frunților încruntate de atâtea griji sau pot stârni emoții în inimi închistate, care au uitat să simtă. Prin ele, am descoperit oameni și întâmplări, vise și speranțe, zâmbete și lacrimi. De fapt m-am descoperit pe mine, într-o altă formă, poate cea mai autentică dintre toate, iar pentru asta nu mă pot simți decât binecuvântată și recunoscătoare.

6 thoughts on “Despre iubire…

  1. Si…viceversa….sunt perfect valabile versurile…Barbatii nu sunt TOTUSI niste brute care nu inteleg pasiunea, gingasia, gratia, feminitatea unei FEMEI. Acolo unde ESTE iubire…nu mai incape nimic….nici cuvintele mestesugite, nici declaratile spumoase, nici invocatile, nici rugamintile…IUBIRE ESTE ! Iar „tacerea” dintre doi oameni ce se iubesc…”vorbeste” mai mult decat toate poeziile despre iubire.

Lasă un răspuns