Robbie "fucking" Williams!!!

Nu, nu ăsta e numele lui complet, dar așa s-a prezentat în deschiderea concertului susținut la București. Am fost și eu, așa că am să fac o mică recenzie, văzută prin ochii mei. ” I am so fucking famous here!”, „This is so fucking unbelieveble!”, ” „You guys are fucking amazing!” expresiile acestea m-au făcut să cred ca magicul cuvânt era folosit în loc de punctuație. Nu a fost deranjant, fiindcă era însoțit și de un simț al umorului care făcea ca trecerea dintre melodii să fie chiar amuzantă. Așadar…

Am lăsat cele 28 grade ale Constanței și l-am dat pe  cele 34 grade ale Bucureștiului la ora 6 seara, la umbră. Când m-am dat jos din mașină, am zis că am sărit direct în saună. Da, minunată afacere, dar a meritat din plin. În deschidere, Delia ne-a încălzit puțin, apoi Lemar ne-a încins, iar Robbie ne-a făcut să explodăm. Aproape la propriu. Eu am stat la peluză, lângă mine a fost o fătucă care a trăit așa de intens concertul că-mi venea să-i zic că zona de tăvălit pe jos e chiar lângă teneșii lui Robbie.image

 

image image

Atmosfera a făcut toți banii, să vezi o mare de mâini și telefoane, mișcându-se la unison, îți făcea pielea de găină și-ți umplea inima de bucurie că ai avut ocazia să participi la un eveniment de așa anvergură. Show-ul incendiar a făcut pe toată lumea să danseze, să aplaude sau să explodeze. Robbie a reușit să zmulgă o reacție pozitivă și  celui mai hâtru spectator.

image 

Norocoasa fată care a urcat pe scenă, a fost o frumoasă constănțeancă, care cred eu, n-a dormit toată noaptea după concert și nu se va mai spăla o săptămână.

Momentele cele mai emoționante pentru mine au fost când a cântat alături de tatăl său „A better man” iar în final a dedicat melodia lui Frank Sinatra, „My way”, socrului său care a murit anul trecut, melodie interpretată într-o manieră foarte personală.

Și da, melodia „Feel” și „She’s the one” interpretată live, m-au emoționat până la lacrimi. Asta sunt, nu pot fi de scândură, într-un asemenea moment.

image

Cât despre organizatori… și-au făcut stocul de carne congelată/macră/tocată/proaspătă în frigider pentru următorul cincinal de la toți cei prezenți. Doar un masochist ar spune că a fost ok să stai aproape 40-50 minute la o coadă să-ți încarci un card cu suma pe care o voiai, apoi să stai la oricare altă coadă, de aceeași durată și lungime, ca să-ți poți cumpăra cu acel card orice de mâncare sau băutură, chiar și o acadea. Și dacă aveai ghinionul să-ți pui mai mulți bani pe cardul respectiv, pe care ulterior nu-i consumai din lipsă de timp și răbdare de a petrece un concert la cozi, asta e, ei probabil și-au făcut targetul. Și asta în condițiile în care, Robbie a cântat 2 ore cu totul, iar Delia aproximativ o oră. Nu se putea plăti cu numerar sau hai, cu card de debit/credit absolut nimic. Idee strălucită de român, nu????

Iar cei care n-au plătit bilet dar au vrut să vadă concertul, au existat soluții, ca în poza de mai jos.image

Așa că, dragă Robică „fucking” Williams, ai fost „SO FUCKING AMAZING” !!!

 

Fabiola Ion
Ultimele postari ale lui Fabiola Ion (vezi toate)

by

Îmi place să râd. Mult, sincer şi cu oameni cu drag de viaţă. Am şi plâns, dar rimelul curs pe obraji nu se asorta cu sufletul meu. Am descoperit că-mi place să mă joc cu literele, să le potrivesc zâmbetului, să le dau sens și valoare. Deși nu le-am studiat îndeajuns, ele mi-au pătruns în suflet, apreciind astfel puterea lor incontestabilă. Am descoperit că, așezate cu grijă în vârful unei penițe meșteșugite, ele pot crea un întreg univers, menit să schițeze uneori destine. Astfel, prin intermediul lor, pot transmite o stare de bine frunților încruntate de atâtea griji sau pot stârni emoții în inimi închistate, care au uitat să simtă. Prin ele, am descoperit oameni și întâmplări, vise și speranțe, zâmbete și lacrimi. De fapt m-am descoperit pe mine, într-o altă formă, poate cea mai autentică dintre toate, iar pentru asta nu mă pot simți decât binecuvântată și recunoscătoare.

4 thoughts on “Robbie "fucking" Williams!!!

Lasă un răspuns