13, în curând 14

Sunt 13 ani. Se vor face în curând 14. Ne vom scoate buletinul în cursa vieții. Împreună. Și totodată vom deveni majori. Încă o dată. Au trecut 18 anotimpuri peste noi, de când suntem împreună. Doamne, ce de ani!

Începutul nu se uită niciodată și am reascultat cu mare plăcere melodiile noastre de atunci. Pentru cunoscători, un remember, pentru cei mai tineri, sper să vă placă.

 

 

Fabiola Ion
Ultimele postari ale lui Fabiola Ion (vezi toate)

by

Îmi place să râd. Mult, sincer şi cu oameni cu drag de viaţă. Am şi plâns, dar rimelul curs pe obraji nu se asorta cu sufletul meu. Am descoperit că-mi place să mă joc cu literele, să le potrivesc zâmbetului, să le dau sens și valoare. Deși nu le-am studiat îndeajuns, ele mi-au pătruns în suflet, apreciind astfel puterea lor incontestabilă. Am descoperit că, așezate cu grijă în vârful unei penițe meșteșugite, ele pot crea un întreg univers, menit să schițeze uneori destine. Astfel, prin intermediul lor, pot transmite o stare de bine frunților încruntate de atâtea griji sau pot stârni emoții în inimi închistate, care au uitat să simtă. Prin ele, am descoperit oameni și întâmplări, vise și speranțe, zâmbete și lacrimi. De fapt m-am descoperit pe mine, într-o altă formă, poate cea mai autentică dintre toate, iar pentru asta nu mă pot simți decât binecuvântată și recunoscătoare.

23 thoughts on “13, în curând 14

Lasă un răspuns