Big like

imagePuterea cuvintelor este foarte mare, o forță care poate să vindece suflete sfâșiate sau poate să frângă cele mai rezistente inimi. Cine nu recunoaște asta este un ignorant. Doar câteva cuvinte spuse la momentul potrivit pot face un om să atingă cele mai înalte culmi ale fericirii sau dimpotrivă, să sape adevărate tranșee de suferință în mintea sau sufletul cuiva. Și într-un caz și în altul ele rămân întipărite mult timp, din momentul în care au fost spuse. Sau scrise.

În cazul celor scrise, căci despre ele vreau să vorbesc, dacă ajung acolo unde trebuie adică la suflet, mie una îmi rămân lipite. Citesc multe texte, bloguri, cărți când am timp. Unele dintre ele le-am uitat imediat după ce le-am citit altele însă, sunt atât de bine scrise și cu un impact emoțional atât de puternic încât zâmbesc că tâmpa mult timp de acum încolo ori de câte ori mi le amintesc. Fie că sunt texte spuse cu foarte mult umor, fie că sunt de inimă albastră. 

Aș vrea să le dau BIG LIKE. Nu există butonul ăsta dar ar fi bine să fie creat. Pentru că dăm like la orice ne place, dar textelor care ne rămân bine lipite, lor ce să le dăm? Un simplu Like e prea puțin.

De când am început joaca asta de-a bloggăritul, am citit multe posturi. Unele dintre ele, extrem de puține, le am bine lipite lăsându-se cu lacrimi. Unele în suflet, altele prelingându-se libere pe obraji de la atâta râs. 

În ambele cazuri au de la mine cel mai mare BIG LIKE!!

foto: 123rf.com

 

 

 

 

Fabiola Ion

by

Îmi place să râd. Mult, sincer şi cu oameni cu drag de viaţă. Am şi plâns, dar rimelul curs pe obraji nu se asorta cu sufletul meu. Am descoperit că-mi place să mă joc cu literele, să le potrivesc zâmbetului, să le dau sens și valoare. Deși nu le-am studiat îndeajuns, ele mi-au pătruns în suflet, apreciind astfel puterea lor incontestabilă. Am descoperit că, așezate cu grijă în vârful unei penițe meșteșugite, ele pot crea un întreg univers, menit să schițeze uneori destine. Astfel, prin intermediul lor, pot transmite o stare de bine frunților încruntate de atâtea griji sau pot stârni emoții în inimi închistate, care au uitat să simtă. Prin ele, am descoperit oameni și întâmplări, vise și speranțe, zâmbete și lacrimi. De fapt m-am descoperit pe mine, într-o altă formă, poate cea mai autentică dintre toate, iar pentru asta nu mă pot simți decât binecuvântată și recunoscătoare.

4 thoughts on “Big like

Lasă un răspuns