O vară ca… oricare alta?

summer_time-1455175

După fiecare vară, de ceva timp încoace, trag o linie imaginară și fac o analiză. Să văd, m-am distrat sau nu? M-am prăjit bine la soare sau am fost mai albă decât nordicii? Am avut nopți sub clar de lună sau le-am dormit pe toate? Am văzut locuri noi și am cunoscut oameni interesanți sau n-am acumulat nici o experiență?

Vara asta care tocmai ce-o jelesc, căci sezonul rece îmi displace, pot să zic că n-a trecut degeaba. Am făcut plajă, am reîntâlnit prieteni dragi, am trăit niște experiențe unice. Și poate n-a fost cum mi-am dorit-o dar cu siguranță nici plictisitoare nu a fost.

Am visat frumos dar am și trăit real. M-am și relaxat dar am și muncit. Regrete, cum am mai auzit pe la unii? Absolut nici unul. Bucurii? Cât cuprinde.

Fiindcă vara e întotdeauna prilej de bucurie. Eu aşa o văd. Printre lucrurile notabile aş enumera câteva:

Cireaşa de pe tort a fost în ultima zi de vară şi a fost şi cea mai plină în senzaţii şi trăiri.

Cam aşa a trecut, prind şi vara aceasta în albumul cu amintiri şi de-abia o aştept pe următoarea.

La voi cum a fost?

foto: dogonews.com

Fabiola Ion

by

Îmi place să râd. Mult, sincer şi cu oameni cu drag de viaţă. Am şi plâns, dar rimelul curs pe obraji nu se asorta cu sufletul meu. Am descoperit că-mi place să mă joc cu literele, să le potrivesc zâmbetului, să le dau sens și valoare. Deși nu le-am studiat îndeajuns, ele mi-au pătruns în suflet, apreciind astfel puterea lor incontestabilă. Am descoperit că, așezate cu grijă în vârful unei penițe meșteșugite, ele pot crea un întreg univers, menit să schițeze uneori destine. Astfel, prin intermediul lor, pot transmite o stare de bine frunților încruntate de atâtea griji sau pot stârni emoții în inimi închistate, care au uitat să simtă. Prin ele, am descoperit oameni și întâmplări, vise și speranțe, zâmbete și lacrimi. De fapt m-am descoperit pe mine, într-o altă formă, poate cea mai autentică dintre toate, iar pentru asta nu mă pot simți decât binecuvântată și recunoscătoare.

4 thoughts on “O vară ca… oricare alta?

Lasă un răspuns