Poveste


image

A fost odată un R. O literă că oricare alta dar în același timp specială, ca de altfel toate literele din preajma lui. O literă care și-a creeat propriul basm de fericire și iubire. Greu, ușor, numai el o știe. 

Acum mulți ani a întâlnit o altă literă. Prima din alfabet, prima cu adevărat importantă. Un A mare frumos, curat, iubitor. Bineînțeles că s-au iubit, iar acum, mai mult ca-n prima zi. Au început să-și țeasă povestea lor. 

Între timp, în viața lor și-au făcut apariția încă două litere. Un V mai mare, un V mai mic. Două bijuterii de litere, că nu știi de care să te minunezi mai întâi. Și și-au lărgit povestea. A devenit una mai complexă, mai dificilă, dar cu aceeași strălucire de diamant.

În fiecare an, în ianuarie, cele două litere au aceeași aniversare. Una lângă alta, una mai diferită decât cealaltă, dar cu aceeași constantă. Bucuria de a marca un nou an împreună. Cadoul cel mai prețios este frumusețea cu care se dăruiesc unul celuilalt și-și continuă povestea de iubire.

Așa că, dragii mei, un sincer și din suflet:

LA MULȚI ANI!!!!

Vă pup pe toți de la cel mai mic la cel mai mare.

A.W.R.

foto: crystalgifts.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fabiola Ion

by

Îmi place să râd. Mult, sincer şi cu oameni cu drag de viaţă. Am şi plâns, dar rimelul curs pe obraji nu se asorta cu sufletul meu. Am descoperit că-mi place să mă joc cu literele, să le potrivesc zâmbetului, să le dau sens și valoare. Deși nu le-am studiat îndeajuns, ele mi-au pătruns în suflet, apreciind astfel puterea lor incontestabilă. Am descoperit că, așezate cu grijă în vârful unei penițe meșteșugite, ele pot crea un întreg univers, menit să schițeze uneori destine. Astfel, prin intermediul lor, pot transmite o stare de bine frunților încruntate de atâtea griji sau pot stârni emoții în inimi închistate, care au uitat să simtă. Prin ele, am descoperit oameni și întâmplări, vise și speranțe, zâmbete și lacrimi. De fapt m-am descoperit pe mine, într-o altă formă, poate cea mai autentică dintre toate, iar pentru asta nu mă pot simți decât binecuvântată și recunoscătoare.

17 thoughts on “Poveste

Lasă un răspuns