Ţie şi numai ţie!

Colorful-birthday-cake-with-candle

Azi e o zi specială. E ziua ta. Nu eşti tu cel mai frumos, cel mai deştept, cel mai plin de nuanțe sau cel mai simplu dar eşti în totalitate al meu, deocamdată bine lipit sufletului şi nu voi renunţa la tine chiar dacă uneori cred că ţi-ai dorit lucrul ăsta. Mi-ai dat câteva astfel de semne.

Am investit timp în relaţia cu tine, emoţii dar şi sentimente. Ai fost un umăr pe care să plâng dar au fost şi momente în care am râs cu lacrimi alături de tine. Drept răsplată, m-ai surprins de câteva ori în cel mai plăcut mod cu putinţă, de mi s-au scurtcircuitat neuronii pentru câteva ore. E numai meritul tău!

Te-ai lăsat greu descoperit, fiecare pas înainte a fost făcut cu multă precauţie, dar până acum nu m-ai dezamăgit niciodată. Ai reuşit să placi şi altora, ai făcut impresie bună pe unde te-ai plimbat, uneori în locuri exotice, aşa că mulţi dintre cei care au intrat în contact cu tine au vrut să te revadă. Ai reuşit să le schiţezi un zâmbet pe buze sau să le înseninezi ziua. Iar eu sunt tare mândră de tine!

Da, dragul meu blog, despre tine e vorba. Exact cu un an în urmă te năşteai, învăţai să te mişti prin lumea asta blogosferică iar astăzi eu sunt pregătită să-ţi iau moţu’ că doar aşa e tradiţia noastră românească! Numai că mare grijă pe ce pui mâna de pe tava plină cu obiecte sugestive, menite să-ţi traseze drumul în viaţă. Nu degeaba te-am botezat „Din viaţă ca-n piaţă”.

Eu aş spune un mare mulţumesc celor care m-au inspirat, m-au motivat, m-au susţinut şi m-au încurajat. Dar și celor care au trecut pragul căsuţei mele virtuale, urmărind tot felul de păţanii sau întâmplări din viaţa mea. Şi nu în ultimul rând celor de la care am învăţat. 

Mi-ar place să cred că n-o să-mi pierd interesul pentru tine și nici tu n-o să-mi înșeli așteptările, așa că îți urez să aduci cât mai multe zâmbete pe buze și oamenii să te-ndrăgească.

La mulţi anişori, blog drag!

foto: photo.elsoar.com

 

 

 

Fabiola Ion

by

Îmi place să râd. Mult, sincer şi cu oameni cu drag de viaţă. Am şi plâns, dar rimelul curs pe obraji nu se asorta cu sufletul meu. Am descoperit că-mi place să mă joc cu literele, să le potrivesc zâmbetului, să le dau sens și valoare. Deși nu le-am studiat îndeajuns, ele mi-au pătruns în suflet, apreciind astfel puterea lor incontestabilă. Am descoperit că, așezate cu grijă în vârful unei penițe meșteșugite, ele pot crea un întreg univers, menit să schițeze uneori destine. Astfel, prin intermediul lor, pot transmite o stare de bine frunților încruntate de atâtea griji sau pot stârni emoții în inimi închistate, care au uitat să simtă. Prin ele, am descoperit oameni și întâmplări, vise și speranțe, zâmbete și lacrimi. De fapt m-am descoperit pe mine, într-o altă formă, poate cea mai autentică dintre toate, iar pentru asta nu mă pot simți decât binecuvântată și recunoscătoare.

29 thoughts on “Ţie şi numai ţie!

  1. Lui şi numai lui, îi spun La mulţi ani frumoşi şi voioşi!
    Ţie şi numai ţie, îţi urez asemenea şi ceva în plus: când vei simţi aşa, o uşoară urmă de tristeţe, să vii aici, unde venim noi, să citeşti din urmă şi să îţi aminteşti că eşti fata veselă care ne bucură pe noi.
    Până tu te ocupi de moţ, noi ne ocupăm de tort. Stai liniştită, nu e musai să ne serveşti tu, găsim şi singuri linguriţele 😀

  2. Desi te-am descoperit de puțină vreme, esti o bucurie și o incantare. La multi ani, fată veselă, mamă de buburuze. La multi ani blogușor. Sunt sigură ca de pe tavita ai ales numai lucruri minunate. N-ai putea altfel, pentru ca asta meriti.

Lasă un răspuns