Întâlnire cu oameni frumoși

Cine spune că nu poți întâlni oameni frumoși în mediul virtual se înșeală amarnic. Și când spun frumoși nu mă refer la oamenii puși pe coperțile revistelor de modă, mă refer la frumusețea aceea ascunsă, pe care o intuiești sau o descoperi virtual iar când o vezi în carne și oase, ți se cam încurcă limba sau realizezi că scoți numai porumbei pe gură. Eu am bifat și una și cealaltă.

Așadar la inițiativa Oanei, ne-am adunat o mână de oameni la un pahar de vorbă și de fiecare ce-a băut, și deși a fost o premieră pentru fiecare dintre noi, asta nu ne-a împiedicat să ne simțim foarte bine. Eu una așa m-am simțit și sper că ne vom revedea. Cine știe, poate chiar la mal de mare.

Mulțumesc lui Mihai Vasilescu că a dat curs invitației și ne-a onorat cu prezența, că ne-a împărtășit impresii dar mai ales idei (foarte bune pentru mine) iar celorlalți prezenți nu pot decât să spun Sunteți bestiali!!

Laurenţiu şi Oana

Mishuk şi moaca mea

moaca mea şi moaca ei (ţi-am făcut deja reclamă Oana! 😀 )

aproape toţi (în poză) la masă

 

tare „serioşi”!

  P.S. Îmi pare rău că nu am poze cu Adrian şi Dede Cati, dar asta nu înseamnă că nu mi-a făcut mare plăcere să vă cunosc. 

Fabiola Ion
Ultimele postari ale lui Fabiola Ion (vezi toate)

by

Îmi place să râd. Mult, sincer şi cu oameni cu drag de viaţă. Am şi plâns, dar rimelul curs pe obraji nu se asorta cu sufletul meu. Am descoperit că-mi place să mă joc cu literele, să le potrivesc zâmbetului, să le dau sens și valoare. Deși nu le-am studiat îndeajuns, ele mi-au pătruns în suflet, apreciind astfel puterea lor incontestabilă. Am descoperit că, așezate cu grijă în vârful unei penițe meșteșugite, ele pot crea un întreg univers, menit să schițeze uneori destine. Astfel, prin intermediul lor, pot transmite o stare de bine frunților încruntate de atâtea griji sau pot stârni emoții în inimi închistate, care au uitat să simtă. Prin ele, am descoperit oameni și întâmplări, vise și speranțe, zâmbete și lacrimi. De fapt m-am descoperit pe mine, într-o altă formă, poate cea mai autentică dintre toate, iar pentru asta nu mă pot simți decât binecuvântată și recunoscătoare.

20 thoughts on “Întâlnire cu oameni frumoși

  1. A fost grozav, Fabiola! Toti ati fost grozavi! M-am simtit extraordinar si abia astept sa repetam experienta, de data asta in formula completa. 🙂 <3 you

  2. FELICITARI pentru participanti si initiatori! Daca va potriviti pe „virtual” cu atatea si atatea likuri/comentarii , cum sa nu va potriviti face to face….SUNTETI TARE DRAGUTI ! Seara faina ! <3

Lasă un răspuns