Aria Homes, soluţia pentru un apartament nou în Berceni

Nu mi-am pus problema mutării mele în Bucureşti niciodată sau a achiziţionării unui apartament pentru că viaţa mea e aici în provincie, la mal de mare, unde m-am născut, crescut, devenit adult. Însă buburuza mea mare mi-a pus nişte întrebări care m-au cam încuiat şi mi-au dat de gândit. Nu erau încă prevăzute în lista mea.

S-a gândit înaintea mea (ce-i drept e cam devreme) la studiile ei, la unde i-ar plăcea să facă o facultate. Şi brusc mi-am dat seama că nu e deloc devreme să mă gândesc serios la asta, mai ales că timpul zboară ca nebunul. Şi-atunci mi-a încolţit în cap ideea că n-ar fi rău să fac o investiţie, pe termen lung ce-i drept.

Să încep să caut o locuinţă pentru ea, un apartament sau garsonieră, unde ar putea să stea liniştită, fără teama că ar putea fi dată afară dintr-o locuinţă închiriată pe motiv că proprietarul s-a săturat de moaca ei sau că dintr-o dată, chiria plătită ar fi prea mică pentru valoarea locuinţei. Sau colega de cameră şi-a întâlnit iubirea vieţii ei şi o părăseşte subit, lăsând-o pe ea să suporte toate cheltuielile. Mă rog, pe mine.

Aria Homes, soluţia pentru un apartament nou în Berceni

Aria Homes, soluţia pentru un apartament nou în Berceni

Până la urmă şi chiria tot o rată o pot considera iar la final i-ar rămâne un apartament. Aşa că m-am orientat spre apartamente noi BerceniDe ce aici? Pentru că am mai multe motive.

Am vrut în primul rând o locuinţă nouă, modernă, să o poată mobila după bunul ei plac, să nu îi trebuiască când îi e lumea mai dragă vreun instalator că are inundaţie în casă de la nişte ţevi mai bătrâne ca mine sau vreun tâmplar că nu mai poate închide uşa de la intrare. Apoi să îi asigure confortul dorit, să fie într-o zonă liniştită, departe de nebunia centrală a Bucureştiului. În acelaşi timp să fie aproape de autostrada Soarelui, să nu piardă multă vreme în trafic, atunci când doreşte să vină acasă sau când nu mai poate de dorul nostru. Sau nouă, de ea. 

Un motiv în plus ar fi că analizând oferta, am observat că preţul unui apartament nou, modern, e mai mic decât al unuia vechi, dar amplasat în buricul târgului. Iar când e vorba de o diferenţă de câteva mii bune de euro eu zic că nu e un lucru de neglijat. Ba dimpotrivă, e de luat în considerare, mai ales că banii majorităţii românilor nu cresc în copaci, oricât i-am uda. Inclusiv, ai familiei mele. 

Apartamente Berceni

Apartamente Berceni

A, şi să nu uit să menţionez că atunci când i se face brusc chef de o sesiune de shopping, că de examene n-am auzit până acum să fie dornic vreun student, ar avea la îndemână, adică destul de aproape două mall-uri.

La fel, dacă vrea mişcare în parc la aer curat pe motiv că a mâncat cam mult dulce şi această dorinţă e foarte realizabilă fiindcă parcurile Tineretului şi Văcăreşti sunt la o azvârlitură de băţ.

După cum spuneam, până acum numai motive bune să cumpăr un apartament în această zonă. De ce să fac asta prin Aria Homes? Pentru că la ei comisionul este zero, direct de la dezvoltator, fără bătăi de cap, timp pierdut aiurea sau proprietari care azi sunt ferm hotărâţi să vândă iar a doua zi fiindcă au visat urât peste noapte s-au răzgândit.

foto: ariahomes.ro

 

 

Fabiola Ion
Ultimele postari ale lui Fabiola Ion (vezi toate)

by

Îmi place să râd. Mult, sincer şi cu oameni cu drag de viaţă. Am şi plâns, dar rimelul curs pe obraji nu se asorta cu sufletul meu. Am descoperit că-mi place să mă joc cu literele, să le potrivesc zâmbetului, să le dau sens și valoare. Deși nu le-am studiat îndeajuns, ele mi-au pătruns în suflet, apreciind astfel puterea lor incontestabilă. Am descoperit că, așezate cu grijă în vârful unei penițe meșteșugite, ele pot crea un întreg univers, menit să schițeze uneori destine. Astfel, prin intermediul lor, pot transmite o stare de bine frunților încruntate de atâtea griji sau pot stârni emoții în inimi închistate, care au uitat să simtă. Prin ele, am descoperit oameni și întâmplări, vise și speranțe, zâmbete și lacrimi. De fapt m-am descoperit pe mine, într-o altă formă, poate cea mai autentică dintre toate, iar pentru asta nu mă pot simți decât binecuvântată și recunoscătoare.

17 thoughts on “Aria Homes, soluţia pentru un apartament nou în Berceni

 1. Bun aşa. Să fie buburuza cea mare sănătoasă şi să o vezi venind cu butelcuţa după ciorbiţă 😀
  Sigur, e valabil şi pentru cea mică dar am zis să le iau în ordine 😉

  • Fabiola Ion

   Da, da… să ştii. Că acuş parcă mă văd făcând naveta. Şi da, în ordine, că nu suferă inima mea modificări bruşte. :))

 2. Bravo! E bine să te pregătești din timp. Karla mea se gândește deja la studii în Anglia, la Londra. Eu ce mă fac? Să mă mut și eu la Londra?

  • Fabiola Ion

   Aveam o mămică în clasa buburuzei mari care făcea naveta la Londra, la fata ei cea mare, o avea acolo la… liceu. Aşa că e o variantă şi pentru tine. 😀 Eu n-am astfel de buget, dar ar cam trebui să mă gândesc serios. Pe-afară îi mai zbârnâie şi ei dar… nu prea mai e safe. Mă rog, e mult de discutat despre asta.

 3. Eu vad investiția ca și făcută. Și la ce repede cresc fetele tale și, după cum citesc aici, se merită totul pentru fericirea lor! Uite că spargi gheata ..in publicitate. Bravo!

Lasă un răspuns