De ce AnionCare?

img_1850

Vine un moment în viaţa fiecărei mame de fete în care ajunge să conştientizeze parcă mai altfel timpul trecut de când a apărut această minune în viața ei și până în prezent.

Acel prim moment te marchează, îți scrijelește cu vârfuri ascuțite amintiri vii și prețioase. Primul ruj, primul machiaj, prima coafură de domnișoară, prima ei ieșire în oraș când tot stomacul ți s-a mutat în gât fără gând să plece de acolo, prima dezamăgire în amor naiv de proaspătă adolescentă, primele note stridente în glasul ei ce-ți sunt total străine, prima dată când te întrebi siderată unde naiba ți-e fetița cu fundițe și codițe, zâmbet zglobiu, pusă pe șotii, îndrăgostită pe viață de Scooby Doo iar locul ei este luat de o tânără domnișoară cu priviri languroase, fâlfâit de gene și eventual cu un cap mai înaltă decât tine. Prima dată când micuța fetiță a devenit o tânără femeie.

Acea clipă magică e suficientă cât să-ţi dai seama că suma nopţilor nedormite de grijă sau paralizate de frici ce nu pot fi descrise în cuvinte, sacrificiile făcute, lacrimile curse pe obraji, toate astea sunt total insignifiante în comparație cu emoția pe care o simți privind mândrețea de fată ce-și perie cu mult sârg cosițele bogate grăbită să nu întârzie la petrecerea vieții ei.

Și mai simți ceva. Că orice-ar fi, îi vei fi alături și că vei încerca să-i asiguri tot suportul moral și material pentru a se dezvolta la fel de armonios ca și până acum și a deveni un adult echilibrat, capabil să facă față provocărilor deloc ușoare ale vieții. Să-i oferi cele mai bune sfaturi sau să o ghidezi să facă cele mai bune alegeri.

Și cum la fiică-mea s-a nimerit ca perioada ei neplăcută a lunii să corespundă cu petrecerea mai sus menționată, care este fără doar și poate una de interes intergalactic de la care nu putea lipsi, nu mi-a rămas decât s-o sfătuiesc să folosească niște absorbante naturale, de calitate premium pentru a se putea mișca în voie și totodată să aibă protecție maximă.

Iar cum eu, de-a lungul vieții, am încercat diverse produse mai mult sau puțin lăudate, am ajuns la concluzia că absorbantele din bumbac de la AnionCare sunt cele mai optime pentru mine dar mai ales pentru ea.

De ce AnionCare? Pentru că aceste absorbante din bumbac au o bandă de turmalină cu emisie de anioni iar oricare din produsele alese, din gama oferită, este superabsorbant. Nu în ultimul rând, de fapt cel mai important aș zice eu, fiindcă sănătatea este cel mai de preț bun al nostru, previne diverse iritații vaginale sau mâncărimi. Cum să nu fie pe locul I în topul preferințelor mele? Iar acum și al ei.

A doua zi îmi povestea cât de bine s-a simțit la petrecere, cât de mult a dansat, cât de uscată și protejată s-a simțit și cât de mult apreciază aceste absorbante pe care practic le adoră.

Deși poate părea un subiect tabu, toate mamele de fete ar trebui să acorde importanță maximă acestui subiect, să nu se jeneze în discuțiile cu ele, să le inspire încredere și să le ajute să depășească acest prim moment din viața lor cu brio.

foto: anioncare.ro

 

Fabiola Ion
Ultimele postari ale lui Fabiola Ion (vezi toate)

by

Îmi place să râd. Mult, sincer şi cu oameni cu drag de viaţă. Am şi plâns, dar rimelul curs pe obraji nu se asorta cu sufletul meu. Am descoperit că-mi place să mă joc cu literele, să le potrivesc zâmbetului, să le dau sens și valoare. Deși nu le-am studiat îndeajuns, ele mi-au pătruns în suflet, apreciind astfel puterea lor incontestabilă. Am descoperit că, așezate cu grijă în vârful unei penițe meșteșugite, ele pot crea un întreg univers, menit să schițeze uneori destine. Astfel, prin intermediul lor, pot transmite o stare de bine frunților încruntate de atâtea griji sau pot stârni emoții în inimi închistate, care au uitat să simtă. Prin ele, am descoperit oameni și întâmplări, vise și speranțe, zâmbete și lacrimi. De fapt m-am descoperit pe mine, într-o altă formă, poate cea mai autentică dintre toate, iar pentru asta nu mă pot simți decât binecuvântată și recunoscătoare.

2 thoughts on “De ce AnionCare?

    • Fabiola Ion

      Adevărul e că tema asta mi-a dat mari bătăi de cap 😀 Deocamdată zic pas fiindcă nu cred că mă pot ține de teme și nu mă încadrez în termene, tare mi-e că le depășesc. Iar aici, chiar am testat absorbantele, de-aia i le-am recomandat și fiică-mii. 😀

Lasă un răspuns