Vară, Cupio, muah!

IMG_6887

Vara se poartă soare, mare, piscină, un ruj delicos şi bineînţeles Cupio, un brand care şi-a lansat sâmbăta trecută noua gama de rujuri lichide rezistente Muah, eveniment la care am participat.

Aşadar, într-o călduroasă seară de vară, la piscina hotelului Palas din Mamaia, am petrecut câteva ore minunate într-o companie plăcută şi relaxantă alături de carismaticul Dragoş Ionuţ, organizatorul evenimentului, Corina Tudor, make-up artist dar şi fetele din blogosfera constănţeană.

La eveniment am ajuns cu o oră întârziere fiindcă găsirea unui loc de parcare în Mamaia e o adevărată aventură în această perioadă a anului dar atmosfera primitoare şi relaxantă de acolo nu m-a împiedicat să socializez, să râd mult şi să învăţ lucruri noi despre arta machiajului, într-un cuvânt să mă simt foarte bine în compania unor oameni frumoşi.

Şi cum vedeta acestui eveniment a fost noul ruj, au fost nelipsite selfie-urile cu botic de răţuşcă, evident rujat. Am tras şi eu mai multe duble, ca să mă exprim academic, selfie-ul nefiind punctul meu forte, mai ales asezonat cu boticul aferent dar cred că în final m-am descurcat. Dovada, o vedeţi în poza ataşată. De fapt, sunt mai multe poze, dar doar una cum am descris mai sus.

IMG_6871

IMG_6879

IMG_6890

IMG_6878

IMG_6919

În final nu pot spune decât că mi-a plăcut absolut tot, cadru, atmosfera, produsele, dar mai ales prăjiturile delicioase pe care le-am servit. Și nu în ultimul rând să le urez mult succes pe viitor celor de la Cupio și la cât mai multe astfel de evenimente.

PS: produsele lor pot fi achiziționate direct de pe site-ul cupio.ro sau din magazinul lor din City Mall, Constanța.

Fabiola Ion
Ultimele postari ale lui Fabiola Ion (vezi toate)

by

Îmi place să râd. Mult, sincer şi cu oameni cu drag de viaţă. Am şi plâns, dar rimelul curs pe obraji nu se asorta cu sufletul meu. Am descoperit că-mi place să mă joc cu literele, să le potrivesc zâmbetului, să le dau sens și valoare. Deși nu le-am studiat îndeajuns, ele mi-au pătruns în suflet, apreciind astfel puterea lor incontestabilă. Am descoperit că, așezate cu grijă în vârful unei penițe meșteșugite, ele pot crea un întreg univers, menit să schițeze uneori destine. Astfel, prin intermediul lor, pot transmite o stare de bine frunților încruntate de atâtea griji sau pot stârni emoții în inimi închistate, care au uitat să simtă. Prin ele, am descoperit oameni și întâmplări, vise și speranțe, zâmbete și lacrimi. De fapt m-am descoperit pe mine, într-o altă formă, poate cea mai autentică dintre toate, iar pentru asta nu mă pot simți decât binecuvântată și recunoscătoare.

Lasă un răspuns