Faci sau taci!

faci-sau-taci-891560l-600x0-w-e12a7af6

Nu sunt fan filme românești dar trebuie să recunosc că afișul acestui film mi-a stârnit interesul iar titlul lui m-a intrigat. Eu de făcut, tot fac, dar nu prea tac. Sau tac și nu mai fac. Sau când filamentele din creierașul meu se-ncing rău, fac și tac. Deh, metehne vechi, greu de răsturnat la anișorii mei.

Așadar nu am cum să ratez premiera acestui film, care în Constanța va fi joi, 14 martie, de la ora 19,30 la Cinema City Constanța Park iar distribuția este una mai mult decât grăitoare. Din ea fac parte Diana Dumitrescu, Codin MaticiucAna BaniciuAugustin Viziru, Levent Sali, Sandra Izbașa, Cătălin Cazacu, Monica Bârlădeanu, Cosmin Nedelcu (Micutzu), Gică Craioveanu, Bogdan Mălăele, Giulia, Oana Moşneagu,  Cristina Visterneanu, Maria Popoviciu și Horia Brenciu. 

Acest lucru nu mă face decât să cred că voi savura din plin o comedie bună fiindcă povestea prezentată în film pare una plină de provocări și situații inedite. Este vorba despre niște funcționari români care primesc vizita unui oficial din Spania și totodată trebuie să pună în aplicare o misiune secretă pentru a demasca o organizație criminală. Comicul situației derivă din faptul că ai noștrii (ca brazii, de altfel) nu cunosc o boabă de spaniolă iar directivele oficialului sunt un fel de baba oarba pentru ei.

Giulia-on-set-2

Filmul este unul independent, semnat de casa de producţie Next Spot sub regia lui Iura Luncașu și a fost realizat cu sprijinul Vertical Entertainment şi The Story Lab, divizia de conţinut a agenţiei internaţionale Dentsu Aegis Network. Din 22 martie el va rula în cinematografele din toată ţara.

17a058d2-e111-4f3d-be02-1055241e232c

Mai multe informații puteți găsi pe pagina oficială: https://www.facebook.com/FaciSauTaci/

Așadar, constănțeni și nu numai, nu ratați acest film care promite o porție zdravănă de râs și de bună dispoziție.

Mie nu-mi rămâne de făcut decât să vă urez tuturor vizionare plăcută!

Fabiola Ion
Ultimele postari ale lui Fabiola Ion (vezi toate)

by

Îmi place să râd. Mult, sincer şi cu oameni cu drag de viaţă. Am şi plâns, dar rimelul curs pe obraji nu se asorta cu sufletul meu. Am descoperit că-mi place să mă joc cu literele, să le potrivesc zâmbetului, să le dau sens și valoare. Deși nu le-am studiat îndeajuns, ele mi-au pătruns în suflet, apreciind astfel puterea lor incontestabilă. Am descoperit că, așezate cu grijă în vârful unei penițe meșteșugite, ele pot crea un întreg univers, menit să schițeze uneori destine. Astfel, prin intermediul lor, pot transmite o stare de bine frunților încruntate de atâtea griji sau pot stârni emoții în inimi închistate, care au uitat să simtă. Prin ele, am descoperit oameni și întâmplări, vise și speranțe, zâmbete și lacrimi. De fapt m-am descoperit pe mine, într-o altă formă, poate cea mai autentică dintre toate, iar pentru asta nu mă pot simți decât binecuvântată și recunoscătoare.

2 thoughts on “Faci sau taci!

Lasă un răspuns