Cum să te faci de râs la Mega Image în 3 pași simpli

 

Există în viața fiecăruia un moment glorios, magic aș spune, în care ne facem cu mare succes de râsul curcilor sau a guguștiucilor. Măreața realizare nici măcar nu necesită prea mare efort sau transpirație de neuron. Atât, doar trei pași. Eu nu sunt la prima experiență și cu siguranță nici la ultima, deci vă pot da o rețetă cu succes garantat.

Locul scenei deschise este una dintre casele de marcaj ale Mega Image-ului, la ora de maxim rulaj care implică evident un număr generos de spectatori.

Pentru un rezultat excelent, cu rata de reușită 1000% urmați cu sfințenie următorii pași:

Pasul I.

Iei copilu’ din dotare cu tine sau pe amândoi, amântrei sau câți ai tu trecuți pe inventar. Dacă n-ai, nu-i tragedie, racolezi unu’ de pe scară, bloc, stradă, județ, galaxie. Se știe, toți copiii sunt amatori de cumpărături, probabilitatea ca cel puțin una dintre ele să fie pentru el e foarte ridicată. Mda, de-ar fi numai una…

Pasul II.

Umpli coșul de cumpărături. Da’ știi cum? Ceva de genul să nu-l poți mișca din loc sau la prima tentativă să înceapă să cadă din el câte-o piesă, două, cinci, optzeci ca dintr-un domino construit cu mare migală. Hai c-ați prins ideea. Eventual ceri o mână de-ajutor gardianului care se uită cruciș la tine, să poți duce la linia de finish împricinatul cărucior.

Pasul III.

Ajungi într-un târziu la casă să plătești uriașul coș, înfrunți privirile dezaprobatoare ale colegilor de suferință care nu-și pot etala coșulețele cu câteva produse în fața măreției tale. Apoi răstorni de-a valma conținutul lui pe banda rulantă devenită minusculă în fața proviziilor pe zece ani pe care tu tocmai le-ai făcut.

Momentul zero a apărut imediat de după colț și s-a reflectat în ochii tututor. Tu ai plecat de-acasă cu o sumă…. fixă, fixă, fixă. Al naibii de rigidă și obraznic de neelastică. Nu tu mărunțis prin buzunare, dehh, ai împământenită în gânduri și simțiri frica de a nu fi lovită de cel mai improbabil trăznet. În plus ai siguranța că nu ai cum să ajungi la limita banilor din buzunar, doar tu te-ai dus să cumperi pâine, lapte și mere.

Lapte și miere îți e tot zâmbetul tâmp de pe față, căci deja ai pus totul în pungi, punguțe, dinți și buzunare și altceva nu prea mai știi ce să mai faci în momentul ăla. Casierița îți anunță senin suma de plătit care a depășit-o pe cea disponibilă și planificată de-acasă. Nici măcar nu-ndrăznești să privești în spate, ar fi sinucidere curată, asta dacă n-ai murit deja de săgețile trimise sincron de zeci de ochi. Erau oricum de mult timp pregătite pentru tine.

Felicitări, tocmai te-ai făcut de râs!

Deznodământul e cu totul altă poveste…

 

foto: pixabay.com

 

 

 

 

 

Fabiola Ion

by

Îmi place să râd. Mult, sincer şi cu oameni cu drag de viaţă. Am şi plâns, dar rimelul curs pe obraji nu se asorta cu sufletul meu. Am descoperit că-mi place să mă joc cu literele, să le potrivesc zâmbetului, să le dau sens și valoare. Deși nu le-am studiat îndeajuns, ele mi-au pătruns în suflet, apreciind astfel puterea lor incontestabilă. Am descoperit că, așezate cu grijă în vârful unei penițe meșteșugite, ele pot crea un întreg univers, menit să schițeze uneori destine. Astfel, prin intermediul lor, pot transmite o stare de bine frunților încruntate de atâtea griji sau pot stârni emoții în inimi închistate, care au uitat să simtă. Prin ele, am descoperit oameni și întâmplări, vise și speranțe, zâmbete și lacrimi. De fapt m-am descoperit pe mine, într-o altă formă, poate cea mai autentică dintre toate, iar pentru asta nu mă pot simți decât binecuvântată și recunoscătoare.

12 thoughts on “Cum să te faci de râs la Mega Image în 3 pași simpli

 1. Te pregăteşti să mergi pe o insulă ceva? 😀 😀
  Nu ştiu, am păţit de două ori: o dată când am dat un card greşit şi m-am evaporat când a zis că dă eroare, a doua oară când ştiam că am banii pe card dar s-au mutat în contul de economii şi cu ăla nu se poate plăti că nu apare. În ambele cazuri eram la magazinul de lângă bloc, le ştiu pe fete, am cerut scuze, am rezolvat, nici nu era o sumă mare. Aşe grav nu am păţit 😀

 2. Am un Mega chiar lângă mine. Mi-am uitat și eu banii acasă (îmi luasem pantalonii cei noi) dar și borseta în care îmi țin cardul. Așa ca atunci când am ajuns la casă și am constatat că nu am nici un fel de ban pe mine le-am rugat să lase totul în sacoșă, că revin în 5 minute. Doar prima dată a fost mai greu. După aceea s-au obișnuit. 🙂

  • Fabiola Ion

   Am pățit acum mulți ani și eu tot așa. Lăsat coș plin la casă, dus acasă, luat banii și recuperat produsele. Dar doar o singură dată, sper eu și ultima. 😁😁 Mare grijă la pantaloni, Radu! 😅

 3. Meri Horon

  Vad ca si la altii chestia asta cu banii de plastic care nu sunt elastici functioneaza… Mai ales daca merg sa cumpar mere si iaurt si ies cu juma’ de magazin la casa ! Dar observ o surpriza placuta: casiera baga produsele in punga!(face parte obligatorie din serviciile prestate de mega !). Neah! In buricul tirgului,in Amzei,care…banda rulanta?? Nttt!!!! Careee punga??? Nici a lor si nici a mea! Pina bag eu toate profusele in boccea, deja e enervata ca zis de doua ori suma si nu am catadixit sa platesc!Aa daa!Cu a patra mina,ca trei nu ajung!

  • Fabiola Ion

   Asta cu băgatu’ în pungă face parte din regulamentul lor dar eu de fiecare dată fac singură asta pentru a se desfășura totul rapid. Nu-mi place să se stea după mine când știu că pot ajuta. În plus, îmi pregătesc banii sau portofelul din timp, cât timp aștept, tocmai pentru a nu mai oierde minute cotrobăind după ele. În cazul tău, îmi pare rău dar ea ar trebui să aibă răbdare, oricum nu poate trece la clientul următor până nu finalizează tranzacția ta.

 4. Irina-Maria

  Tare! Ma regăsesc…

  Mai Fabi, si mie mi s a intimplat sa plec fara card (Cash nu prea exista prin buzunarele noastre din păcate), dar rar se întîmplă sa plec fara telefon. Celularul este extensia mâinii drepte LOL. Si cu “applepay” se rezolva.
  Dar oful meu mare este pe unul din magazinele de aici gen Mega la voi…Mereu plec dupa hârtie igienica si a naibii hârtie igienica ajunge sa coste o avere!

Lasă un răspuns