De ce ai cumpăra o locuință în Constanța?

Chiar așa. Ce motive ai avea să investești într-o locuință în Constanța? Vă spun eu, foarte multe. Aici, la mal de mare, să fii proprietarul unei locuințe înseamnă să ai o sumedenie de avantaje. Înseamnă să-ți trăiești practic visul milioanelor de români care doresc să locuiască sau să-și petreacă vacanța pe litoralul românesc.

Sunt născută și crescută la mal de mare și da, extrem de greu m-aș muta în alt loc, dacă acel loc nu ar fi lângă mare sau ocean. Marea o am în sânge, e iubirea mea de-o viață, nu am cum s-o trădez și nici ea pe mine, oferindu-mi indiferent de anotimp superbe tablouri ale naturii. Dar, dacă nu aș locui aici, există cel puțin cinci motive solide să fac acest pas, acela de a-mi achiziționa o locuință în Constanța.

 

                            1.RĂSĂRITURILE DIRECT DIN MARE

 

Măcar o dată în viață trebuie să vezi pe viu, cum s-ar zice, un răsărit direct din mare. Spectacolul oferit de natură îți taie practic răsuflarea. E ceva ce greu poate fi descris în cuvinte, este o senzație pe care trebuie s-o trăiești individual, s-o treci prin filtrul tău personal, s-o experimentezi, s-o simți cu toată ființa ta. Eu fac asta de vreo cinci ani de zile, mă trezesc la ore matinale în orice anotimp și le admir sau le fotografiez în toată splendoarea lor. Nu mă voi sătura niciodată de ele, pur și simplu nu am cum. Cîteva detalii (amuzante chiar) despre pasiunea asta a mea găsiți din belșug aici: Jurnalul unui răsărit de soare, Soare, te roagă suflețelu’ meu, răsari și tu mai târziu!Un (alt) răsărit de martie.

 

 

                                   2. PLAJA GENEROASĂ

 

Constanța e binecuvântată cu plaje largi, spațioase, cu nisip fin, ultra super dotate pentru cei mai pretențioși clienți sau plaje complet sălbatice, neamenajate pentru doritorii de natură pură (vezi Corbu și Vadu). În ultimii ani, apa mării și-a schimbat culoarea într-un superbă nuanță de turcoaz, care rivalizează cu succes cu suratele ei de invidiat, grecești, croate, franțuzești. Cum să nu-ți dorești să locuiești aici ca să poți beneficia de băi solare, până toamna târziu, când plajele nu mai sunt așa aglomerate?


 

                                    3. SPORTURI NAUTICE 

 

Dacă iubești adrenalina, poți să ai parte din plin și la Constanța, nu trebuie să locuiești la munte. Aici poți învăța sau practica sporturi acvatice, dintre cele mai diverse, în mediul lor propice, iar dacă de exemplu îți dorești să-ți simți adrenalina pulsând prin vene, poți face salturi cu parașuta sau survola litoralul cu avion ușor, de pe aerodromul Tuzla, la doar 30km distanță de oraș.

             

                            4. MÂNCARE CU SPECIFIC MARIN   

 

Pentru gurmanzi și nu numai, în Constanța, dar și pe întreg litoralul autohton poți savura pește proaspăt sau midii crescute în Marea Neagră, la multitudinea de cherhanale sau restaurante cu specific pescăresc. Un deliciu culinar, vă spun. Admirând marea, te poți delecta cu o masă delicioasă, uneori direct pe nisipul plajei, la asfințit, de exemplu.

 

                5. ÎNCHIRIATUL PE TERMEN LUNG SAU SCURT

 

Dacă cele patru motive de mai sus nu te-au convins, ei bine, nu trebuie să te muți definitiv la mal de mare. Poți închiria pe termen lung (la studenți, de exemplu) sau de sezon, locuința nou achiziționată. Acum cu pandemia aceasta în floare, mulți turiști aleg varianta de a-și asigura condiții optime de izolare în timp ce se bucură de un sejur reușit la mare. Astfel îți poți amortiza investiția în locuință pe termen mult mai scurt decât ai crede.

Dacă te-ai decis să faci acest pas important din viața ta, ansamblul Boreal Plus este soluția perfectă. Cu siguranță îți dorești un apartament nou nu unul vechi, într-un bloc comunist (cum le spun eu), sau o casă modernă pe care s-o transformi într-un cămin, unul cald, intim și confortabil, nu doar un spațiu de locuit.

Boreal Plus este un ansamblu premium de locuințe în Constanța ce cuprinde 18 vile elegante, 9 blocuri de apartamente (studiouri, 2 camere, 3 camere) și o mulțime de facilități: spații verzi amenajate, hypermarket, grădiniță, parc cu locuri de joacă pentru copii, locuri de parcare private, spații comerciale în cartier. Recent, Boreal Plus a fost premiat de către Internațional Property Award, cu titlul Residential Development, ceea ce validează conceptul proiectului rezidențial drept unul de excepție. Toate informațiile de care aveți nevoie le puteți găsi aici: www.boreal-plus.ro.

O prezentare deosebit de interesantă o puteți viziona aici:

Acum eu vă întreb:

Cum ar fi să admiri un răsărit de soare direct din vârful patului? Sau de pe terasă? ZI DE ZI.

Boreal Plus (8)

Cum ar fi să te răsfeți după o zi de muncă obositoare cu o carte bună, un ceai aromat sau un pahar de vin, având o priveliște minunată a orașului sau a mării? ZI DE ZI. 

Boreal Plus (10)

Cum ar fi să ai în imediata vecinătate tot ce-ți trebuie? Farmacie, hypermarket, grădiniță, parc, magazine? Iar marea, această sursă inepuizabilă de energie, atât de aproape? ZI DE ZI. 

Cum ar fi să nu mai pierzi ore în trafic într-o zi de muncă în noul tău oraș sau pe autostradă, dacă vrei să petreci un weekend pe plajă? Sau să nu-ți mai bați capul cu cazarea?

Cum ar fi, de fapt, să-ți trăiești visul tău de-o viață? 

Îți spun eu, MINUNAT!!!

BOREAL PLUS  e soluția ta.

 

foto: arhiva personală, constanta.boreal-plus.ro

 

Fabiola Ion

by

Îmi place să râd. Mult, sincer şi cu oameni cu drag de viaţă. Am şi plâns, dar rimelul curs pe obraji nu se asorta cu sufletul meu. Am descoperit că-mi place să mă joc cu literele, să le potrivesc zâmbetului, să le dau sens și valoare. Deși nu le-am studiat îndeajuns, ele mi-au pătruns în suflet, apreciind astfel puterea lor incontestabilă. Am descoperit că, așezate cu grijă în vârful unei penițe meșteșugite, ele pot crea un întreg univers, menit să schițeze uneori destine. Astfel, prin intermediul lor, pot transmite o stare de bine frunților încruntate de atâtea griji sau pot stârni emoții în inimi închistate, care au uitat să simtă. Prin ele, am descoperit oameni și întâmplări, vise și speranțe, zâmbete și lacrimi. De fapt m-am descoperit pe mine, într-o altă formă, poate cea mai autentică dintre toate, iar pentru asta nu mă pot simți decât binecuvântată și recunoscătoare.

Lasă un răspuns