Amenajări interioare cu Sophia

Dacă ai în plan să-ți reîmprospătezi casa cu perdele, draperii, perne decorative, rulouri, storuri, lenjerii de pat sau accesorii cu stil, sophia-romania.ro este cea mai bună alegere în materie de amenajări interioare. Sau dacă ți-ai achiziționat o nouă locuință, Sophia este soluția cu care nu dai greș. Sau dacă pur și simplu, nu ai timp și preferi să se ocupe un profesionist de lucrul acesta.

Am fost aseară în cadrul evenimentului organizat de ei, la showroom-ul din Constanța, situat pe bulevardul Tomis, nr. 56, pentru a descoperi o parte din echipa din spatele numelui Sophia, dar mai ales oferta lor bogată. Cadrul intim și extrem de primitor, dar festiv, atmosfera destinsă, invitații și discuțiile purtate m-au convins. Acolo unde există pasiune, dedicație, oameni deschiși spre cea mai mofturoasă cerință a vreunui posibil client, toate acestea pot duce doar la succes.

Echipa de profesioniști din cadrul firmei te poate ghida și ajuta în alegerea oricui accesoriu sau design de draperii. Sau orice, potrivit ție, casei și gustului tău. Eu mi-am achiziționat de la ei suporți simpli, dar extrem de eleganți, pentru draperiile mele mari și grele din living. De ei am atașat șnururi simple, dar de maxim efect, asortate cu perdelele și cu cromatica din restul încăperii.

Oana Stan, manager Sophia-Romania

Dacă vrei un stil personalizat, pentru brandul Sophia, nu este nicio problemă. În funcție de gusturile și dorințele tale, se poate face totul pe comandă, pentru ca rezultatul dorit să fie pe măsura așteptărilor tale.

Așadar, apelați cu încredere la Sophia, brandul de lux, care nu dezamăgește prin seriozitatea, calitatea produselor, maleabilitatea și atenția la detalii.

Fabiola Ion

by

Îmi place să râd. Mult, sincer şi cu oameni cu drag de viaţă. Am şi plâns, dar rimelul curs pe obraji nu se asorta cu sufletul meu. Am descoperit că-mi place să mă joc cu literele, să le potrivesc zâmbetului, să le dau sens și valoare. Deși nu le-am studiat îndeajuns, ele mi-au pătruns în suflet, apreciind astfel puterea lor incontestabilă. Am descoperit că, așezate cu grijă în vârful unei penițe meșteșugite, ele pot crea un întreg univers, menit să schițeze uneori destine. Astfel, prin intermediul lor, pot transmite o stare de bine frunților încruntate de atâtea griji sau pot stârni emoții în inimi închistate, care au uitat să simtă. Prin ele, am descoperit oameni și întâmplări, vise și speranțe, zâmbete și lacrimi. De fapt m-am descoperit pe mine, într-o altă formă, poate cea mai autentică dintre toate, iar pentru asta nu mă pot simți decât binecuvântată și recunoscătoare.

Lasă un răspuns